Produktkategori
Kontakt os

Xi'an VictarBio-Tech Corp

Tel: + 86-29-68643155/57/61

Fax: + 86-29-62893262

E-mail: helenavictar@foxmail.com

Adresse: Room2707 Tongda International bygning, TangyanRoad41 #, høj-TechZone, Xi'an, 710065, Shaanxi, Kina

Coriolus Versicolor ekstrakt

Coriolus Versicolor ekstrakt

Coriolus Versicolor kaldes også "Tyrkiet hale" og det er en form for spiselige fungus med den højeste medicinske værdi med effekten af clearing varme, lindre indre varme eller feber, faldende betændelse og anti-kræft. Dens aktive ingredienser er polysaccharid, der har virkninger i forbedre immunitet og beskytte leveren. Det også har anti-tumor effekt og kan forbedre det centrale nervesystem.

Product details

Xi'an Victar Bio-Tech Corp er en af de førende Kina coriolus versicolor ekstrakt producenter og leverandører, med professionel fabrik, vi er i stand til at tilbyde dig naturren, 100% naturlige, organiske, GMP-certificeret og Kosher certificeret ISO certificeret coriolus versicolor ekstrakt, coriolus versicolor med både lav pris og høj kvalitet. Velkommen til at købe billige, hot salg, og fabrikken levere produkter fra os.


Grundlæggende oplysninger:
Latinsk navn: Coriolus versicolordel anvendes: frugt kroppen
Specifikation: Polysaccharid 10% - 50%
Udseende: Brunlig fint pulver
CAS NR.: NA
Prøvningsmetode: Af UV-
Molekylær formel: NA
Molekylær vægt: NA


Om Coriolus Versicolor:
Coriolus Versicolor kaldes også "Tyrkiet hale" og det er en form for spiselige fungus med den højeste medicinske værdi med effekten af clearing varme, lindre indre varme eller feber, faldende betændelse og anti-kræft.
Dens aktive ingredienser er polysaccharid, der har virkninger i forbedre immunitet og beskytte leveren. Det også har anti-tumor effekt og kan forbedre det centrale nervesystem.


Funktion og anvendelse:
1. Coriolus Versicolor ekstrakt kan forbedre immunitet.
2. polysaccharid Coriolus Versicolor ekstrakt har en stærk anti-tumor effekt.
3. Coriolus Versicolor ekstrakt har en anti-åreforkalkning effekt.
4. Coriolus Versicolor ekstrakt har virkningen af at forebygge og kontrollere blodsukkeret.
5. it kan også bruges til at helbrede thrumatoid arthritis.
Anvendelse: sundhedspleje produkterHot Tags: Coriolus versicolor ekstrakt, coriolus versicolor, Kina, producenter, leverandører, fabrik, købe, billig, lav pris, økologisk, rene naturlige, høj kvalitet, GMP certificeret, Kosher certificeret, ISO certificeret, 100% naturlige, fabrikken supply, hot salg
Relaterede produkter

Undersøgelse

Contact Us
Xi'an Victar Bio-Tech Corp
Tel: +86-29-68643155/57/61
Address: Adresse: Værelse 2707, Tongda International bygning, Tangyan vej 41#, High-Tech Zone, Xi'an, 710065, Shaanxi Kina.
Kommunikation