Produktkategori
Kontakt os

Xi'an VictarBio-Tech Corp

Tel: + 86-29-68643155/57/61

Fax: + 86-29-62893262

E-mail: helenavictar@foxmail.com

Adresse: Room2707 Tongda International bygning, TangyanRoad41 #, høj-TechZone, Xi'an, 710065, Shaanxi, Kina

Tilsætningsstoffer til fødevarer

 • Øl humle ekstrakt

  Kontakt nu

  Øl humle ekstrakt

  Øl humle er oprindelig plantet i Europa, Amerika og Asien. I Kina, er det plantet i nordlige Xinjiang, Shandong, Gansu og Shaanxi-provinsen. Det betragtes som en nyttig plante, som kan sættes i medicin. Det kan sættes i øl for at forbedre smagen, og er nu en nødvendig...

 • Blåbær ekstrakt

  Kontakt nu

  Blåbær ekstrakt

  Blåbær er en naturlig plante i Nordamerika, men nu er almindeligt plantet i nordlige halvkugle. Det er en slags urtemedicin og anvendes primært i behandlingen af sygdomme som grå stær, natteblindhed og højt blodsukker. Blåbær er rige på anthocyanidin, som har stor effekt på...

 • Cinnamomum Cassia ekstrakt

  Kontakt nu

  Cinnamomum Cassia ekstrakt

  Cinnamomum Cassia, også kaldet cajuput, er almindeligt plantet. Det kan også bruges som krydderi. Det er effektiv til at sænke blodtrykket. Det indeholder rig næring, så det kan bruges til at producere sundhedspleje produkter.

 • Tjørn frugt ekstrakt

  Kontakt nu

  Tjørn frugt ekstrakt

  Tjørn frugt smager surt og nogle søde, vi kan spise det direkte. Tjørn frugt kan hjælpe folk fremme fordøjelsen. Hvidtjørn har også en stærk antibakteriel virkning.

 • Stevia-ekstrakt

  Kontakt nu

  Stevia-ekstrakt

  Stevia er en slags flerårige planter med lav varme og høj sødme og normalt bruges som en form for tilsætningsstoffer. Det kan plantes både i syd og nord i vores land. Men det er primært plantet i provinserne Jiangsu, Anhui og Heilongjiang. Dens blad indeholder rigelige...

 • Wild Yam ekstrakt

  Kontakt nu

  Wild Yam ekstrakt

  Hvid yam er en slags nærende mad, der er til gavn for fordøjelsen. Som en form for traditionel kinesisk medicin, er det brugt som fødevarer og medicin. Det er plantet i mange provinser i Kina som andre provinser, Hebei, Shaanxi og Shanxi.

Xi'an Victar Bio-Tech Corp er en af de førende Kina fødevaretilsætningsstoffer producenter og leverandører, med professionel fabrik, vi er i stand til at tilbyde dig rene naturlige, 100% naturlige, organiske, GMP-certificeret og Kosher certificeret ISO certificeret tilsætningsstoffer med både lav pris og høj kvalitet. Velkommen til at købe billige, hot salg, og fabrikken levere produkter fra os.
Contact Us
Xi'an Victar Bio-Tech Corp
Tel: +86-29-68643155/57/61
Address: Adresse: Værelse 2707, Tongda International bygning, Tangyan vej 41#, High-Tech Zone, Xi'an, 710065, Shaanxi Kina.
Kommunikation