Produktkategori
Kontakt os

Xi'an VictarBio-Tech Corp

Tel: + 86-29-68643155/57/61

Fax: + 86-29-62893262

E-mail: helenavictar@foxmail.com

Adresse: Room2707 Tongda International bygning, TangyanRoad41 #, høj-TechZone, Xi'an, 710065, Shaanxi, Kina

Maca ekstrakt

Maca ekstrakt

Maca er en naturlig plante i Andesbjergene i Peru, Sydamerika. I Kina er de egnede steder for Maca voksende Lijiang、Xianggelila og Jiuzhaigou. Maca kaldes "naturlige hormon motor" for det indeholder macamides og macaenes denne to slags nye aktive planteingredienser. De to stoffer har en betydelig effekt på balance menneskelige hormoner. Maca er en slags urtemedicin, som hovedsagelig anvendes i behandlingen af sygdomme som endokrine forstyrrelser, barnløshed, neurasteni og angst lidelse.

Product details

Xi'an Victar Bio-Tech Corp er en af de førende Kina maca ekstrakt producenter og leverandører, med professionel fabrik, vi er i stand til at tilbyde dig naturren, 100% naturlige, organiske, GMP-certificeret og Kosher certificeret ISO certificeret maca ekstrakt, maca fordele, lepidium meyenii, effekter maca med både lav pris og høj kvalitet. Velkommen til at købe billige, hot salg, og fabrikken levere produkter fra os.


Grundlæggende oplysninger:
Latinsk navn: Lepidium meyenii Walp.
Del anvendes: roden af Maca
Specifikation: 4:1
Udseende: Brun fint pulver
CAS NR.: NA
Prøvningsmetode: af TLC
Molekylær formel: NA
Molekylær vægt: NA


Om Maca:
Maca er en naturlig plante i Andesbjergene i Peru, Sydamerika. I Kina er de egnede steder for Maca voksende Lijiang、Xianggelila og Jiuzhaigou.
Maca kaldes "naturlige hormon motor" for det indeholder macamides og macaenes denne to slags nye aktive planteingredienser. De to stoffer har en betydelig effekt på balance menneskelige hormoner.
Maca er en slags urtemedicin, som hovedsagelig anvendes i behandlingen af sygdomme som endokrine forstyrrelser, barnløshed, neurasteni og angst lidelse.


Funktion og anvendelse:
1. Maca ekstrakt indeholder aminosyrer, mineraler zink, taurin og andre ingredienser, som kan mod træthed og øge folks energi væsentligt.
2. Maca ekstrakt kan regulere endokrine, afbalancere kroppens hormonniveauer. Så det har en betydelig virkning for infertilitet.
3. Maca kan hjælpe med at forbedre kroppens immunsystem, bekæmpe træthed og forbedre symptomer på anæmi.
Ansøgning:
a. rå planten kan bruges som fødevarer.
b. ekstrakt har været brugt i kapsel, tabletter og salve.

Hot Tags: Maca ekstrakt, maca fordele, lepidium meyenii, effekter maca, Kina, producenter, leverandører, fabrik, købe, billig, lav pris, økologisk, rene naturlige, høj kvalitet, GMP certificeret, Kosher certificeret, ISO certificeret, 100% naturlige, fabrikken supply, hot salg
Relaterede produkter

Undersøgelse

Contact Us
Xi'an Victar Bio-Tech Corp
Tel: +86-29-68643155/57/61
Address: Adresse: Værelse 2707, Tongda International bygning, Tangyan vej 41#, High-Tech Zone, Xi'an, 710065, Shaanxi Kina.
Kommunikation